Produkten

LAKSHMI

Deze heerlijke producten zijn geheel natuurlijk, en huidverbeterend.

Tijdloze schoonheid als een geschenk vanuit de oude wijsheid. Droomt u ook van een huid die straalt van gezondheid? De schoonheid van de huid weerspiegelt de gezondheid van lichaam en geest.

De producten van LAKSHMI zijn ontwikkeld vanuit een diepe passie voor het Verre Oosten en gebaseerd op de duizenden jaren oude wijsheid afkomstig uit de Ayurveda. Deze Ayurvedische kennis wordt in de producten van Lakshmi gecombineerd met inzichten uit de naturopathie, de aromatherapie, en de nieuwste kennis uit het hedendaagse cosmetische veld. De doelstelling van Lakshmi is om met onze biologisch en ecologisch verantwoorde producten elk type huid mooi, gezond en stralend te maken.

Weleda

www.weleda.nl

Ook werk ik met de  producten van Weleda. Deze producten bestaan ook uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en worden zoveel mogelijk verkregen via biologische of biodynamische teelt of via gecertificeerde wildpluk. Daarom koos weleda voor het NATRUE-garantielabel: het strengste internationale keurmerk voor natuurlijke cosmetica. Wie kiest voor een product met het NATRUE-garantielabel, is er zeker van dat het product uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevat en volledig vrij is van synthetische geur en kleurstoffen, conserveringsmiddelen, siliconen, ingrediënten van minerale oorsprong of genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Zij hebben gezichts en lichaamsverzorging voor ieder huid type, omdat geen enkele huid hetzelfde is. Heel nieuw is de verzorgings lijn voor de rijpe huid de Evening Primrose deze is verkrijgbaar in mijn salon. Uiteraard ook de Amandel, Iris, Rosa Mosqueta, en de granaatappel lijn behoren tot het assortiment. Graag verwijs ik ook voor meer informatie over de produkten naar www.weleda.nl.

Mineralogie

Voor de visagie gebruik ik Mineralogie. Deze make-up is Hypoallergeen, parabenen vrij, 100 % zuivere mineralen, natuurlijke hydraterende en voedende ingrediënten en effectief beschermend tegen UV-schade.

PhD wax system

Voor het harsen werk ik met het PhD wax system, omdat deze 100% veilig en hygiënisch is. Voor iedere klant wordt een nieuwe applicator op de tube geschroefd, de hars die éénmaal in contact is geweest met de huid kan niet meer terug vloeien in de tube, wat wel zo hygiënisch is voor de volgende klant.

Anti Age

Laksmhi Anti Age lijn