Producten

LAKSHMI

Deze heerlijke producten zijn geheel natuurlijk, en huidverbeterend.

Tijdloze schoonheid als een geschenk vanuit de oude wijsheid. Droomt u ook van een huid die straalt van gezondheid? De schoonheid van de huid weerspiegelt de gezondheid van lichaam en geest.

De producten van LAKSHMI zijn ontwikkeld vanuit een diepe passie voor het Verre Oosten en gebaseerd op de duizenden jaren oude wijsheid afkomstig uit de Ayurveda. Deze Ayurvedische kennis wordt in de producten van Lakshmi gecombineerd met inzichten uit de naturopathie, de aromatherapie, en de nieuwste kennis uit het hedendaagse cosmetische veld. De doelstelling van Lakshmi is om met onze biologisch en ecologisch verantwoorde producten elk type huid mooi, gezond en stralend te maken.

In de Ayurveda wordt een persoon als een geheel beschouwt en richt zich op het in evenwicht brengen van de persoon en het creëren van harmonie. De Ayurvedische kennis laat zien dat er een duidelijke connectie bestaat tussen alle elementen van het lichaam, waaronder de huid en de verschillende vitale processen die zich in het lichaam afspelen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Aan de hand van het observeren van de natuur werd door de grote wijzen uit de Himalaya het concept van de vijf basiselementen ontwikkeld en uitgewerkt in de Ayurveda. Uit dit inzicht komt het concept van de drie dosha’s voort: Vata, Pitta en Kapha.

 

PhD wax system

Voor het harsen werk ik met het PhD wax system, omdat deze 100% veilig en hygiënisch is. Voor iedere klant wordt een nieuwe applicator op de tube geschroefd, de hars die éénmaal in contact is geweest met de huid kan niet meer terug vloeien in de tube, wat wel zo hygiënisch is voor de volgende klant.

Anti Age

Laksmhi Anti Age lijn