Over de salon

weleda-imopmedium (1) In mijn salon kunt u terecht voor verschillende behandelingen. Alle gezichtsbehandelingen beginnen eerst met een grondige huid analyse, aan de hand hier van kunnen we de juiste produkten kiezen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een reinigende gezichts behandeling welke gericht is op het verwijderen van onzuiverheden zoals meeëters en gerstekorrels. Of een wat uitgebreidere behandeling met een massage er bij van gelaat/hals/decolleté /nek-schouders.

Tot de mogelijkheden behoort ook een acné behandeling, hier voor heb ik mijn specialisatie diploma behaald in 2005.

De speciale stress relief behandeling welke helemaal gericht is op ontspanning is ook een echte aanrader! Deze behandeling bestaat oa uit een rugmassage en gezichtsmassage afgesloten met een masker.

In 2006 heb ik mijn diploma behaald voor sportmassage u kunt dus ook terecht voor rug of lichaamsmassage. Maar ook voor wat kleinere behandelingen kunt u bij mij terecht bijvoorbeeld harsen van bovenlip en kin (hiervoor gebruik ik het 100% hygiënische PhD waxing system) of epileren van de wenkbrauwen, verven wimpers en wenkbrauwen etc. Kijkt u voor het volledige aanbod onder het kopje prijslijst.